Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Supervisiegroepen voor Professionals: TA in de praktijk

Toelichting
 
 
 
Soort:
  • Supervisiegroepen
Vakgebied:
Prijs:€ 1.925.-
 
 
 

Beschrijving

 
 
 
Inhoud
In deze serie bijeenkomsten wordt gewerkt aan de hand van door de deelnemers ingebrachte werkgerelateerde casuïstiek. In die zin is in deze cyclus sprake van een vorm van groepssupervisie. De onderwerpen worden consequent bezien door de bril van de Transactionele Analyse. Op die manier leren de deelnemers TA praktisch en doelgericht toe te passen.

Deze reeks supervisiebijeenkomsten is erkend door EATA (European Association for Transactional Analysis) en ITAA (International Transactional Analysis Association) en aldus kunnen de bijeenkomsten, indien gewenst, onderdeel uitmaken van het internationale TA-examentraject.

Doelgroep
Deze training is bedoeld voor geïnteresseerden in de toepassing van Transactionele Analyse in werksituaties. Van de deelnemers wordt verwacht dat zij zich de basisbegrippen van Transactionele Analyse op persoonlijk niveau hebben eigengemaakt en willen toepassen. Daarmee is deze cyclus zeer geschikt voor kandidaten met een CTA- of TSTA-contract, ook als zij hun TA-scholing elders hebben genoten.  

Werkwijze
Iedere bijeenkomst maken we een inventarisatie van wensen, waar we vervolgens mee aan de slag gaan. Daarbij wisselen we praktijk af met theorie, zodat TA als denkkader wordt verdiept en verbreed. Deelnemers werken ook onderling met elkaar, zodat een vorm van ‘co-creating supervision’ ontstaat. Elementen van het CTA- of TSTA-traject (schriftelijk examen, geluidsopnames, mock-examen) kunnen eveneens aan bod komen.

Begeleider
Sander Reinalda (TSTA) 
 
 
 

Beschikbare cursussen

Toelichting
Sleep een kolomkop hier naar toe om te groeperen op die kolom
Cursusnaam
Starttijd
Van(Oplopend)
Tot
Plaats
Bijzonderheden
Beschikbare plaatsen
 
v
v
 
Supervisiegroepen voor Professionals: TA in de praktijk groep 21 10:002-9-20208-6-2021 Sander Reinalda8
Supervisiegroepen voor Professionals: TA in de praktijk groep 22 10:0014-9-202028-6-2021 Sander Reinalda3

Wanneer de cursus(sen) is volgeboekt, is het mogelijk je in te schrijven op de wachtrij.