Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Muze

Toelichting
 
 
 
Soort:
  • Workshops
Vakgebied:
  • Thema's
Prijs:€ 525.-
 
 
 

Beschrijving

 
 
 

Inhoud
In deze workshop werk je met datgene wat nog manifestatie mist, dat wat tot expressie wil komen. Je gaat op zoek naar de zeggingskracht van jouw muze, naar haar boodschappen uit het onbewuste die om een ontwaken vragen. Welke verlangens liggen te sluimeren, wat in jou vraagt om creatie? En hoe kan je muze je hierbij helpen?

We duiken in de wereld van de inspiratie, van de schoonheid en de rauwheid van de kunsten. Prachtig en afstotelijk, rustgevend en verontrustend, hemels en ontaardend, structurerend en ontwrichtend. We onderzoeken de zeggingskracht die uit een kunstwerk, muziekstuk of gedicht spreekt. Wat raakt dat in jou? Wat heeft het jou te vertellen? Tijdens het avondprogramma ga je een eigen creatief proces aan om de roep van je bestemming symbolisch vorm te geven.

Je leert om je eigen inspiratiebronnen aan te spreken en om stem te geven aan datgene wat expressie wil in jou. Je vertaalt de zeggingskracht en de inspiratie van de kunsten naar praktische en haalbare stappen op de weg van bron naar bestemming. Zo krijgen je verlangens manifestatie in het leven van alledag.

Doelgroep
Mensen die een stap willen zetten in expressie en manifestatie van hun verlangen. En professionals die hun vaardigheden willen verdiepen om de muze in te zetten in het proces van verlangen naar vorm.

 
 
 

Beschikbare cursussen

Toelichting
Sleep een kolomkop hier naar toe om te groeperen op die kolom
Cursusnaam 
Starttijd 
Van (Oplopend)
Tot 
Plaats 
Bijzonderheden 
Beschikbare plaatsen 
  
xv
xv
 
Muze 10:0030/05/202231/05/2022 Mirjam Dirkx, Wietske Jansen Schoonhoven18

Wanneer de cursus(sen) is volgeboekt, is het mogelijk je in te schrijven op de wachtrij.