Skip naar navigatie Skip naar inhoud

Man en levensenergie

Toelichting
 
 
 
Soort:
  • Workshops
Vakgebied:
  • Lichaamswerk
  • Mannen
Prijs:€ 725.-
 
 
 

Beschrijving

 
 
 

Inhoud
Met deze workshop kies je voor je lijf als ingang voor verandering. Voor een verdieping in je lijf met als doel te werken met je persoonlijke vraag en doel. Opnieuw te bewegen, buiten de gebaande paden, door middel van uitdagende en wellicht wat ongemakkelijke meditaties en oefeningen. Hiermee krijg je toegang tot je emotie rondom levensenergie. Deze workshop gaat over stappen zetten voor jezelf die ertoe doen. Stappen in de richting die je gekozen hebt en die tegelijkertijd een appèl doen op wie je bent, waar je voor staat en waar je voor wilt gaan. Je leert het contact met jezelf, de ander en de groep te verstevigen. Je leert te luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft.

Uitgangspunt van deze workshop voor mannen is dat mannen andere mannen nodig hebben om helderheid te krijgen over wat hen te doen staat, elkaar te bekrachtigen en aan te moedigen om stappen te zetten. Je wordt uitgenodigd jezelf toe te vertrouwen, te erkennen dat je onderdeel bent, in je eigen tempo. Tijdens de workshop wordt in verhouding weinig gesproken en veel ervaren. Doen is het motto.

Opbouw

  1. ‘Ik en mijn levensenergie’ gaat over je eigen energie, je eigen lijf. Het besef van voelen en sensatie wordt gestimuleerd, bijna geprovoceerd. Je wordt uitgenodigd om vol in te stappen en door eventuele weerstand heen te bewegen.
  2. ‘Mijn levensenergie en de ander.’ Contact maken met de andere mannen, hoe doe je dat? Wat is je primaire beweging als je de ander ontmoet, vooral als die ander dichtbij komt?
  3. ‘Mijn levensenergie in de groep’ gaat over jezelf verhouden tot de groep. Hoe doe je dat? Wat is je primaire beweging als je in een groep contact maakt, vooral als de anderen dichtbij komen. Kan je rusten in de mannengroep, of ben je juist op je hoede?

Doelgroep

Mannen die de workshop Mannenkracht hebben gevolgd of anderszins persoonlijk (lijf)werk hebben gedaan.

Vorm
Deze workshop beslaat drie opeenvolgende dagen.

 
 
 

Beschikbare cursussen

Toelichting
Sleep een kolomkop hier naar toe om te groeperen op die kolom
Cursusnaam 
Starttijd 
Van (Oplopend)
Tot 
Plaats 
Bijzonderheden 
Beschikbare plaatsen 
  
xv
xv
 
Man en levensenergie 10:0018/11/202120/11/2021 Pieter Berger13
Man en levensenergie 10:0013/06/202215/06/2022 Pieter Berger19

Wanneer de cursus(sen) is volgeboekt, is het mogelijk je in te schrijven op de wachtrij.